Mijn naam is Claudia Jansen, ik ben getrouwd met Bart en samen zijn wij de trotse ouders van vier prachtige kinderen. Twee jongens van 12 en 10 jaar oud. En twee meisjes van 8 en 6 jaar oud. We wonen samen met onze vele huisdieren in het Brabantse Tilburg.

Ik ben erg graag creatief bezig en wil dit met heel veel plezier met anderen delen. Diverse soorten kransen, mostaartjes met snijbloemen, Ibiza tassen, canvas doeken schilderen en armbandjes maken zijn maar een kleine greep uit de vele ideeën die ik al tot uitvoering heb gebracht.

Ook samen met kinderen creatief bezig zijn, maakt me blij en enthousiast. Decopatchen, foam- en silkclay, vogelhuisjes pimpen, armbandjes maken, schminken en glittertattoo’s zijn enkele voorbeelden, maar ik heb nog zoveel meer leuke ideeën.

Dus wil je ook een keer gezellig komen freubelen, neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel even met
06 – 37 33 35 32

Graag tot ziens Bij Juffrouw Freubel !
Tot Freubels, Claudia Jansen

Bij Juffrouw Freubel, daar waar iedereen creatief is!!