Wil jij ook een hip en zelfgemaakt lampje op je kamer hebben staan? Kom dan tijdens je kinderfeestje je eigen lampje pimpen. Wij weten zeker dat dit super mooi op je kamer zal staan.

Tijdens deze workshop krijg je een lampje welke je gaat versieren met decopatch papier, lintjes, strikjes en glittersteentjes. Ook kun je kiezen om er één mooi plaatje op te plakken. Uiteindelijk maak je het lampje helemaal naar je eigen smaak, zodat deze straks mooi op je kamer staat te pronken.

De duur van deze workshop is: 2 ½ uur
De prijs van deze workshop is: € 15,00 p.p.
Minimaal 6 kinderen

Alle benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Ook is er een kadootje voor de jarige en een aardigheidje voor de gasten van de jarige.

Het feestje wordt bij de jarige thuis gevierd. Een andere locatie is ook bespreekbaar. Indien het feestje een locatie wordt gevierd welke door ons wordt aangeboden, verzorgen wij ook snoep, soesjes of chips (graag de keuze vooraf doorgeven) en is er onbeperkt ranja.

Wil je dit kinderfeestje reserveren? Of wil je meer informatie? Vul dan snel onderstaand formulier in.

  • Duur 2,5 uur
  • Prijs € 15,00 p.p.
  • Inbegrepen Alle benodigde materialen. Ook is er een kadootje voor de jarige en een aardigheidje voor de gasten van de jarige.

Reserveer Lampje pimpen (kids)

Reserveer nu snel deze workshop door onderstaand formulier in te vullen.

Jouw naam*

Jouw e-mail*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

Datum*

Aantal personen*

Eventuele opmerkingen*

[recaptcha]