Houd jij ook meer van snoep dan van spruitjes? En vindt je knutselen ook zo leuk? Wat is er dan leuker om te knutselen met snoep? Je maakt je eigen zoete boompje, waar je naderhand heerlijk van kunt snoepen. Mmmm….dat zal een lekker feestje zijn!

Je krijgt allemaal een potje wat je eerst gaat kleuren. Misschien wil je het ook wel versieren met mooie stickers en wil je ook nog je naam erop tekenen? Het kan allemaal. Daarna ga je aan de slag met diverse soorten snoep om je eigen zoete boompje te maken. De snoepjes kun je er naderhand heerlijk af snoepen.

De duur van deze workshop is 2 ½ uur
De prijs van deze workshop is: € 15,00 p.p.
Minimaal 6 kinderen

Alle benodigde materialen zijn bij de prijs inbegrepen. Ook is er een kadootje voor de jarige en een aardigheidje voor de gasten van de jarige.

Het feestje wordt bij de jarige thuis gevierd. Een andere locatie is ook bespreekbaar. Indien het feestje een locatie wordt gevierd welke door ons wordt aangeboden, verzorgen wij ook snoep, soesjes of chips (graag de keuze vooraf doorgeven) en is er onbeperkt ranja.

Wil je dit kinderfeestje reserveren? Of wil je meer informatie? Vul dan snel onderstaand formulier in.

  • Duur 2,5 uur
  • Prijs € 15,00 p.p.
  • Inbegrepen Alle benodigde materialen. Ook is er een kadootje voor de jarige en een aardigheidje voor de gasten van de jarige.

Reserveer Snoep boompje

Reserveer nu snel deze workshop door onderstaand formulier in te vullen.

Jouw naam*

Jouw e-mail*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

Datum*

Aantal personen*

Eventuele opmerkingen*

[recaptcha]